Leszbi lányok és képek - A higgadtság és attitűd mindig győzedelmeskedik a külsővel szemben

Az átlagos kinézetű srácok a külsejüket okolják amiatt, hogy nem sikeresek az ismerkedésben. A jóképű srácok viszont nem tudják mit okoljanak. Tudják, hogy jól néznek ki, de mikor nem sikerül megismerkedni egy leszbikus lánnyal, akkor zavarodottak és levertek lesznek, vagyis még kevesebb esélyük lesz.
A titok nem a külsőségekben van, hanem abban, ahogyan viselkedsz. A tartásodnak a magas önérzetedet kell tükröznie. A mondanivalódnak is ezt kell éreztetnie.
Számos nő külsőleg vonzóbbnak találja azokat az átlagos kinézetű férfiakat, akik magabiztosak és magas önérzetük van, mint azokat akik jól néznek ki de nincs személyiségük. A személyiség dönt minden egyes alkalommal. Mert hiába megy el egy nő egy olyan férfival aki egy Adonisz, de ha nincs személyisége, lapátra kerül előbb utóbb.
Sokan tűnődnek azon mit kéne mondani egy lánynak mikor megszólítom. Valójában azonban nem az számít mit mondasz, hanem hogy ki vagy és hogyan mondod. Például ha félénken és idegesen szólítasz meg egy lányt hogy „Szia”, akkor egyből az jön le rólad hogy ilyen vagy. Ha azonban bátran és barátságosan szólítod meg, akkor sokkal jobbak az esélyeid mivel a lány kiakarja majd deríteni, hogy tényleg ilyen e a személyiséged. A magabiztosság mellett természetesen nem árt tudni pár hatásos szöveget is amikkel elkezdheted a nyomulást.
Ha egy 1-10es skálán az önbizalmad a beszélgetésben mondjuk 3, akkor van egy egyszerű módszer arra, hogyan hozhatod magad magabiztosabb formába. Kapj a kezedbe egy könyvet és naponta olvasd 15 percet hangosan. Lehetőleg otthon és ne hallja senki más. Minden szótagot ejts tisztán és hangsúlyosan. Koncentrálj arra, hogy tekintéllyel és barátságosan beszélj. Rá fogsz érezni a lényegre, és minden lányt levehetsz a lábáról akivel csak beszélgetni kezdesz. Ez azért működik, mert a legtöbb ember nem magabiztos de felnéznek arra aki az.


Minden férfi szeretne sikeres lenni a nőknél. De mit tesznek ennek érdekében a legtöbben? Többnyire semmit!


Sok magyar társkereső lap van, de ahhoz hogy sikereket érj el velük tudnod kell mindent a nőkről!


Szeretnéd ha végre a nők hívogatnának telefonon és nem fordítva?

Szeretnél megszerezni egy könyvet amiből megtudhatsz mindent?


Belépés     Kilépés    

leszbikus képek és lányok